Bestuur & medewerkers

 

Het bestuur van de Spotting group Volkel bestaat uit de volgende leden: 

 

Voorzitter  ~  Joost de Raaf
Secretaris  ~  Theo Rombout
Penningmeester   ~  Theo van den Boomen
Algemeen lid  ~  Nico Vissers
Algemeen lid  ~  vacature

 

Hiernaast maakt de vereniging gebruik van verschillende vrijwilligers die zich inzetten voor de vereniging. Hierbij moet gedacht worden aan personen die zich inzetten voor de:

Ledenadministratie  ~ Theo van der Heijden
Adviseur  ~ Robert Arts  ~ Maurice Hendriks
A•I•M  redactie  ~ Micha Klomp  ~  Hans van Zeeland 
 ~ Jeroen Jonkers  ~ Jan Kraak
 ~ Theo van den Boomen  ~ Frank Hoppenbrouwers
 ~ Carlos Geurts  ~ Anton Rutten
 ~ Arjan van der Rijt  ~ Rob Scheffers
 ~ Robert Verbruggen  ~ Henriëtte van Zeeland
 ~ Mark Verstraaten  ~ Cor Verheijen
 ~ René L. Uijthoven  ~ Robin Coenders
     ~ en anderen ...
Reizen  ~ Theo Rombout
Website  ~  Theo Rombout

 

Spotting Group Volkel

Spotting Group Volkel (SGV) is met ruim 400 leden één van de grootste spotters- verenigingen in Nederland. Van oorsprong komt het gros van de leden uit de omgeving van de vliegbasis Volkel, maar de laatste jaren zijn ook veel mensen van buiten de regio lid geworden. Daarnaast kent SGV ook een aantal buiten- landse / in het buitenland wonende leden.

Redenen om lid te zijn van SGV zijn heel divers. De één kijkt uit naar de bezoekjes die regelmatig op vliegbasis Volkel worden georganiseerd, terwijl de ander het houdt op de basisbezoeken die SGV op andere velden organiseert. Ook het kwartaal magazine AIM is voor velen een reden om lid van SGV te zijn. Met behulp van de lidmaat- schapsinkomsten worden ook het forum en de website mogelijk gemaakt.

Wil jij ook lid worden van Spotting Group Volkel? Dat kan en voor de kosten hoef je het niet te laten. Deze bedragen voor inwoners van Nederland € 20,- voor een jaar dat loopt van 1 januari tot en met 31 december. Buitenlandse lidmaatschappen kosten € 28,- per persoon. Hiervoor ontvang jij 4 keer per jaar de AIM en mag je deelnemen aan alle georganiseerde activiteiten. Deze activiteiten zijn normaal gratis; in enkele gevallen wordt er om een kosten- dekkende bijdrage gevraagd.

Huisgenoten kunnen voor
€ 3,50 per persoon lid worden; zij ontvangen géén magazine maar kunnen wel aan de activiteiten deelnemen. Ook voor een gezins- lidmaatschap vul je het inschrijfformulier volledig in.