Nieuws van onze vereniging

Aankondiging 

Zoals wellicht bekend is gaat de J-246 een plaats krijgen op de rotonde N264 van de Zeelandsedijk. Inmiddels staan er al borden langs de weg om de verkeersdeelnemers te waarschuwen dat op 3 december a.s. de rotonde afgesloten zal zijn. Op die dag zal de J-246 op de sokkel worden gezet. Dit is de 1e keer in Nederland dat een F-16 buiten een defensieterrein zal worden geplaatst. Het zal dus een uniek moment worden. 

Tot onze grote verrassing heeft vliegbasis Volkel bij monde van Sectie Communicatie Spotting Group Volkel uitgenodigd om met 10 leden aanwezig te zijn op de rotonde tijdens de plaatsing van het vliegtuig. We zullen dus niet op de basis zelf zijn maar de gehele tijd aanwezig bij de rotonde. Een unieke kans om het gehele proces van dichtbij mee te mogen maken. 

Deze uitnodiging geeft nog maar eens aan hoe goed de samenwerking is tussen SGV en de Vliegbasis Volkel. Wij zijn dan ook de vliegbasis Volkel erg dankbaar voor deze uitnodiging. Exacte tijden en verzamelplaats zullen nog nader bekend worden gemaakt.

Heb je interesse om aan dit bezoek deel te nemen:
                                                                           inschrijven
Bij meer als 10 aanmeldingen zal er worden geloot.

Hopelijk graag tot ziens op 3 december. 

Met vriendelijke groet,

Joost de Raaf

Voorzitter SG Volkel.